Nyertes pályázat

"Eszközbeszerzés az Alba Mobili Kft.-nél"

 

Az Alba Mobili Bútoripari Kft. székesfehérvári telephelyén egy CNC szabászgépet vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 17,98 millió forintos támogatás segítségével.

 

Az Alba Mobili Bútoripari Kft. több mint 15 éves múltra tekint vissza a bútorgyártás területén. Cégük Székesfehérváron található, 1500 m2 területen magasan képzett dolgozókat foglalkoztatunk. Számos piackutatási és fejlesztési munkák eredményeként közel 60-féle termék szerepel kínálatunkban:
(ülőgarnitúrák, sarkok, ágyak, fotelek, kanapék, heverők)


Fő tevékenységünk: Kárpitozott bútorok gyártása, kis- és nagykereskedelme.
Fontos számunkra, hogy folyamatosan bővítsük kínálatunkat, kielégítve ezzel minden vásárló igényét.
Arra törekszünk, hogy az általunk gyártott és forgalmazott bútorok között, minden vásárló megtalálja az árban és minőségben számára ideális terméket, mellyel otthonukat szebbé és harmonikusabbá tehetjük.

.

 

Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gépsor segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrizi versenyképességét a piacon.

A projekt keretében megvásároltunk egy Zünd S3 L 1200-as Szabászgépet, egy Textil adagolót - szövetfeszítő berendezésnek, egy Fotódigitalizálót (lézertechnika) és egy Sorting Manager válogató rendszert. Ezzel a Magyarországon még új technológiával, az elvárható legmagasabb minőséget biztosítjuk a megrendelőinknek, melyet egyedi bútorgyártás területén hasznosítunk.

A megrendelést 2015.03.24-én küldtük el, az üzembe helyezés 2015.09.21-én meg is történt.

 

A fejlesztés során beszerzett gépsort azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

 

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, versenyképességünk javításához és a bevételeink növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

 

 A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 18 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

 

A projektről bővebb információt a www.karpitosbutor.hu oldalon olvashatnak.

 

További információ kérhető:

Török Tibor

Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (22) 506-705, e-mail címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. )

A projekt befejezés időpontja: 2015.09.21.

A támogatás mértéke: 45 %

A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.1-14-2014-00154